Arrangementer

Venneforeningen arrangerer vennetreff 4 ganger per år, 2 i vårsemesteret, hvorav årsmøte er det ene, og 2 i høstsemesteret. Vennetreffene er først og fremst sosiale arrangementer med noe mat og drikke, før man ser kveldens forestilling. På treffene presenterer ofte noen fra teatret den aktuelle forestillingen.

Vi arrangerer også flere venneforestillinger, der medlemmene kan møtes for en kaffe og prat før forestillingene. Noen av venneforestillingene innledes av en kort introduksjon til  den aktuelle forestillingen.

Både til vennetreffene og venneforestillingene er det reservert flere billetter til medlemmene. Som oftest faller disse arrangementene på første spillekveld etter premieren. Billettene må kjøpes i billettluka.

Hver sommer arrangeres det teatertur for medlemmene til forskjellige steder i landet. Det er alltid en forestilling eller et spel som er målet for turen, samtidig som vi finner spennende og interessante opplevelser underveis. Turene velges etter evaluering og medlemmenes ønsker.