Velkommen til nye nettsider!

Teatrets Venner er veldig glade for å kunne ønske velkommen til en helt ny versjon av teatervenn.no. Nettsidene har fått ny design og innholdet er omskrevet og omstrukturert. Vi presenterer samtidig noen helt nye funksjoner.

Fra nettsidens forside kan du enkelt manøvrere deg til ulike sider via menyen. Her finner du blant annet informasjon om venneforeningen, medlemskap og medlemsfordeler, aktuelle saker, samt noen utgaver av «På første rad». Disse sidene er tilgjengelig for alle.

Logger du deg inn på Min side får du tilgang til de lukkede medlemssidene. Første gang dere skal logge inn på Min side trykker dere Logg inn og videre Glemt passord. Dere vil da få tilsendt epost med lenke for å lage nytt passord. Dere trenger altså ikke å registrere dere som ny bruker. Dette gjelder for alle de som tidligere har oppgitt epostadresse til styret. Får dere ikke epost med lenke til å lage nytt passord, sender dere mailadressen deres til styret@teatervenn.no, så følger vi opp dette. På de lukkede medlemssidene kan dere gi tilbakemeldinger og innspill direkte til styret. Siden vil også benyttes i forbindelse med avstemning av venneforeningens pris, når dette blir kunngjort. På Min side legger vi jevnlig ut særlige tilbud til medlemmene. Akkurat nå ligger det her et lanseringstilbud – førstemann til mølla!

Blant det nye vi lanserer er Venneforum. Her er det mulig å dele opplevelser fra arrangementer og forestillinger, samt å dele annen teaterrelatert informasjon som kan være interessant for medlemmene. Ta en kikk på de to innspillene som allerede ligger ute og del din teateropplevelse.

Nettsidene er under kontinuerlig oppdatering for å gi våre medlemmer aktuell informasjon om teatret og foreningen. Har du tips til innhold og tilbakemeldinger på nettsiden kan du sende dette til webredaktør Kjersti Gulliksrud, på redaktor@teatervenn.no. Tilbakemeldinger som omhandler foreningen generelt sendes som alltid til styret@teatervenn.no eller via skjemaet på Min side.

Med de nye nettsidene håper vi å kunne formidle vårt tilbud og våre tjenester på en enda bedre, enklere og mer interessant måte enn tidligere.

Vi håper dere blir fornøyde!